Otsib...
laupäev, 1. märts 2014
laupäev, märts 01, 2014

Kas Androidi rakendused on aeglased?

Kas viimasel ajal on su lemmik rakendused muutunud aeglaseks ja ei taha enam teha asju nii kiiresti kui varem? Kui jah siis on võimalik sellest teemast abi saada. Vahetevahel aitab sellisel puhul telefonile restardi tegemine või lihtsalt rakenduse sulgemine ja taasavamine.

Kui eelnevad sammud sind ei aita oleks mõistlik rakenduse vahemälu kustutamine. Selleks liigu menüüdes järgmiselt:  Seaded-> Rakendusehaldur-> Vali rakendus mis on probleemne ->Tühjenda vahemälu
Sellisel viisil on võimalik kustutada ajutised failid, mis põhjustavad rakenduse aeglust ja samas juurde saada ka ruumi teiste failide tarvis.

Kelle telefonis kasutusel Android 4.2 või uuem on võimalus kõikide rakenduste ajutised failid korraga kustutada. Selleks tuleb liikuda menüüdes järgmiselt: Seaded->Mälu->Puhverdatud Andmed
Seejärel peaks avanema aken kus küsitakse kas soovite puhverdatud andmed kustutada nagu allpool oleval pildilt näha võib.

See ei ole asi mida teha iga näal või kuu. Pigem korra või kaks aastas. Nende andmete kustutamisel peate suure tõenäosusega rakenduse uuesti avamisel sisse logima ja esimene käivitus võib aega võtta.

Allikas: Wired

0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!