Otsib...
kolmapäev, 20. mai 2015

Windows 10 uuendus on tasuline pärast esimest aastat

Pikalt on arutletud teema üle milline saab olema hinnatase Windows 10 puhul ja kas seal on olemas ka erinevaid versioone nagu eelmistel versioonidel. Seni tundub, et versioone erinevaid ei ole ega ka tule. See pole veel küll lõplik aga eks me näeme seda paari kuu jooksul kui peaks olema ametlikult uus operatsioonisüsteem valmis.


Kui palju maksab uus Windows 10. Microsoft reklaamis, et kõik kellel on windows 7,8 või 8.1 saavad tasuta uuendada oma süsteemi windows 10-le. Täpsustatud on nüüdseks niipalju, et kõik kellel on ametlik versioon eelpool mainitud windowsi versioonidest saavad esimese aasta jooksul uuenduse tasuta. Pärast seda läheb uuendamine tasuliseks.
Milleks selline poliitika? Väga lihtne. Windows 8-le üleminek oli Microsoftil väga väga vaevaline. Seni on Windows 7 ikkagi turul liider ja sama viga soovitakse vältida. Soovitakse kiiresti kasvatada osakaalu Windows 10-ga millel on aga ka teine põhjus.
Microsoft ei ole seni veel korralikult oma rakenduste poodi tööle saanud ja seda peamiselt kasutajate ja arendajate vähese huvi tõttu. Kuna nüüdseks on telefonide ja arvutite rakenduse poes ühe katuse all on lootust arenguks märgatavalt enam.

Androidi rakendused Windows-i telefoni. Microsoft on kõvasti vaeva näinud ning avaldas nüüd rakendused, millega on võimalik olemas olevad Androidi rakendused konvertida Windowsi-i telefonidele. Väidetavalt on see vägagi lihtne ning ainult mõningaid muudatusi tuleb teha selleks, et edukalt rakendus teisel platvormil tööle saada. Vaatame ja näeme!

3 kommentaari:

 
Back to top!