Otsib...
laupäev, 18. oktoober 2014
laupäev, oktoober 18, 2014

Tasuta viirusetõrje Windows 10-le

Täna tekkis mõte leida Windows 10-le üks korralik viirusetõrje programm. Microsoft on kaasa installeerinud küll Windows Defender nimelise tarkvara, kuid viimasel ajal ei ole see erilisi kiidusõnu pälvinud.

Käisin läbi windows 10 foorumeid, kus leidsin programmi nimega "360 Total Security", mis toetab ka ametlikult Windows 10 Tehnical Preview´d. Alla saab selle laadida 360safe.com lehelt. Pean ausalt tõdema et selle firma tarkvara pole varem katsetanud seega tundus tegemist hea ideega.

Installimine on väga kiire ja lihtne. Edasi suunatakse meid avaekraanile, kus pakutakse võimalust kontrollida arvuti olukorda. See hõlmab siis endast viiruste kiirkontrolli, windowsi optimeerimist, prügikasti tühjendamist ja wifi võrgu turvalisuse kontrolli.


Võimalik on ka läbi facebook´i ennast registreerida kasutajaks. See annab sulle võimaluse võrrelda ja postitada oma arvuti käivitumise aegu. Nagu tavaks kõikidel viirusetõrjetel saab valida erinevate viirusekontrollide vahel nagu kiirkontroll, terve arvuti kontroll ja valikuline kontroll.

Speedup tab annab võimaluse mängida arvuti käivitamisel avatavate rakendustega, mis peaks siis kiirendama arvuti käivitusaega. Cleanup aitab lahti saada igasugustest ebavajalikest failidest ja suurendab kettaruumi. Protection lehel saame vaadata millised kaitsevõimalusi programm pakub ja saame neid ka eraldi sisse ja välja lülitada.

Tool Box on üks tore lisa mis jaguneb kaheks eraldiseisvaks osaks: "Batch up" ja "Sandbox".


Esimese puhul saab kontrollida kas kõik uuendused on teie arvutisse installeeritud või mitte. Sandbox on kasulik, kui ei ole kindel mõne programmi turvalisuses aga sooviksite ikkagi seda kasutada. Siis 360 Total Security´ga saab selliseid programme jooksutada "sandbox" kaudu ja teie arvuti ei satu ohtu.

Esmamuljed programmist on väga head ja mis teeb asja veelgi mõnusamaks on selle olematu hind hind. Ehk tegemist on tasuta tarkvaraga.



3 kommentaari:

 
Back to top!