Otsib...
teisipäev, 26. mai 2015
teisipäev, mai 26, 2015

SanDisk Z400s kui tavaliste ketaste suretaja?

HDD(Hard drive disk) on hetkel ilmselt siiani enimlevinud andmete salvestamise seade arvutites. Turul on küll meeletus koguses SSD(solid state drive) kettaid, kuid nende kõrgemad hinnad ja väiksemad andmemahud pole suutnud arvutitootjaid seni vanadest harjumustest lahti ütlema. Viimastel aastatel on küll SSD ketaste hinnad teinud läbi meeletu languse, kuid siiski odavama otsa arvutites neid ei kasutata, sest kasumiprotsent on nende mudelite puhul praktiliselt olematu.




Nüüd on SanDisk välja tulnud uue seeria Z400s SSD ketastega, mis peaksid olema siis HDD kettad turult välja suretama. Lubatud on väga soodsat hinda arvutitootjatele ja lisaks sellele kes veel ei tea siis allpool on välja toodud ja tehnilised eelised võrreldes tavalise kettaga. Tegemist ei ole muidugi mingi tippklassi seeriaga.

Eelised võrreldes HDD kettaga:

  • 20x kiirem
  • 5x töökindlam
  • 20x väiksem voolutarve


Täpseid hindu ei ole veel avaldatud ja võimalik, et neid reaalselt me teada ei saagi, sest tegemist saab olema kettaga, mida tavakasutajad poest osta ei saa. Seda hakatakse müüme eraldi kokkulepetega ainult arvutitootjatele.


Hetkel on teada millised formaadis ja millist suurustega selle seeria SSD kettad müügile tulevad:


0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!