Otsib...
esmaspäev, 17. november 2014
esmaspäev, november 17, 2014

Windows 10 varjatud funktsioonid

Nüüd kui nädalake on Windows 10 Build 9879 olemas olnud koorub välja päris mitmeid poolikuid funktsioone, mis hetkel on originaalis veel lukustatud, kuid mõningase jõupingutusega vaadeldavad. Vaadeldavad just seepärast, et need funktsioonid on veel poolikud ning enamasti ei töötagi. Sellegipoolest annavad need mõningat infot sellest, mis on tulemas järgmiste versioonidega.

Esimene uus asi on siis nö. "Continuum" ehk siis puutetundlikule ekraanile mõeldud stardimenüü.Natukene registriga mängimist ja saab selle esile kutsuda. Kahjuks jookseb see suht tihti kinni ja ikoone muuta, juurde panna vms. teha hetkel ei saa.





Youtube´s on olemas ka väga hea video, kuidas tulevikus selline asi töötama peaks. Pmt, kui tegemist on puutetundliku ekraaniga seadmega, siis klaviatuuri eemaldamisel küsitakse, kas lülitada tööle puutetundlik versioon windowsist, kus saab siis kasutada "Continuum" versiooni. Täpsemalt kõigest alloleval videol.

Täna leidsin WinBeta lehelt veel teisegi peidetud funktsiooni, milleks on siis otsinguriba taskbaril. Lisaks on näha ka häälsisestuse ikooni. Hetkel kahjuks katsetada seda jällegi pole veel võimalik, kuna selle arendus pole veel lõppenud.


Kahjuks sellel aastal rohkem uusi versioone oodata ei ole ning peame rahulduma sellega mis on seni pakutud. Seniks aga katsetan jällegi idasi ja annan arengutest teada.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!