Otsib...
teisipäev, 13. jaanuar 2015

Windows 10 Consumer preview

21 Jaanuaril on siis toimumas Microsofti üritus, kus lubatakse avaldada Windows 10 Consumer preview. Uue aasta algusest saati on lekkinud mitmeid erinevaid pilte milliseid muudatusi on tehtud võrreldes Tehnical Preview versiooniga.




Kindlasti on tulekul "Cortana" integratsioon otsingusüsteemi. Ehk siis on võimalik teostada häälotsinguid ja anda arvutile muid käsklusi. Suure tõenäosusega kaovad ära programmida nagu "Control panel", mis asendatakse erinevate rakendustega. Hetkel on veel need rakendused suhteliselt kohmakad aga ilmselt on neid kõvasti parendatud uuel versioonil mis selle kuu lõpul avaldatakse. Pikalt on räägitud ka Internet Explorer´i uuest versioonist. Viimase info kohaselt on seda sammuti oodata 21 jaanuril. Mõned pildid lekkisid ka internetti mida saate altpoolt imetleda. Täpsemalt ei ole veel miskit kahjuks teada, kuid oodata ei tule enam sugugi pikalt.

Internetis on ka nö. oma ala eksperdid arutlenud teema üle kas windows 10 tuleb windows 8.1 kasutajatele tasuta uuendusena või peavad nad selle osta. Seni on jäädud arvamusele, et windows 8.1 kasutajad saavad selle tasuta ja windows 7 kasutajad peavad maksma. Eks tulevik näitab kuidas Microsoft käitub.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!