Otsib...
kolmapäev, 1. aprill 2015

Windows 10: Build 10049

Sellel nädalal siis saabus juba uus versioon Windows 10 operatsioonisüsteemist mille numbrijada/versioon on seekord 10049. Muutusi seekord on üsnagi vähe, kuna terve uuendus tehti vaid selleks, et uue interneti sirvija (Project Spartan) kasutajateni tuua.



Programm ise on väga kaua oodatud aga hetkel kahjuks väga väga toores. Lehtede laadimine tunudb ebaloomulikult kohmakas. Vahelehtede ikoonid on väga suured ja sama teed on ka kõik teised ikoonid läinud. Ilmselt selleks, et tahvelarvutiga oleks mugavam neid tabada. Jah aga mis saab siis klaviatuuri ja hiire kasutajatest? Milleks vaja niivõrd palju kasulikku ekraani ruumi raisata? Eks seda näitab aeg kas selles osas tuleb ka mingeid muutusi.


Üheks mõnusaks uuenduseks on võimalus teha märkmeid otse veebilehele ning siis hiljem see salvestada või saata kellelegi tuttavale edasi.

Lisaks eelpool mainitule on uuenenud mõned ikoonid ja uuendatud visuaalset poolt kalkulaatori ning alarmi rakenduses. Start menüü alla on ilmunud ka üks täiesti uus programm "Bio Enrollment" mis mingi valemiga hetkel käima veel ei lähe. Eks saab varsti näha mida see endast kujutab.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!