Otsib...
neljapäev, 16. jaanuar 2014
neljapäev, jaanuar 16, 2014

Kolm head tasuta viirusetõrjet

Jällegi on käes uus aasta ja aeg üle vaadata mis on toimunud antiviiruse programmide turul. Olen katsetanud erinevaid tasuta programme ja toon teieni need mida tasuks proovida.

1. Avast Antivirus 2014
See programm on kindlasti kanditaat esimesele kohale. Viimase versiooniga on kujundus muutunud palju mõistlikumaks. Enamus testides pesitseb AVAST esimeste seas, mis näitab et tegemist on väärt programmiga. Programmi installeerimine on kiire ja lihtne. Menüüd on võimalik seadistada väga paljudesse erinevatesse keeltesse. Kui registreerid omale AVAST´i kodulehel konto, siis on võimalus logida oma seadmetesse ka üle interneti.




AVG on olnud üks mu lemmikuid pikemat aega. Alles hiljuti on avaldatud uus versioon kus on olemas e-mailide kontroll, veebilinkide kontroll, automaatne uuendamine ja palju muud huvitavat. Ainukeseks miinuseks on see, et installeerimisel tuleb olla tähelepanelik, sest kui õigete valikute eest linnukesi ei eemalda muudetakse veebribrauseri sätteid.



Suhteliselt uus tegija turul, kui võrrelda kellest oleme eespool rääkinud, kuid ei saa väita et väheloluline. tegemist on suhteliselt minimalistliku viirusetõrjega Microsofti poolt. Võime loota, et programm on efektiivne kuna operatsioonisüsteemi ja viirusetõrje loojaks on sama firma. Väga positiivseks võib pidada väga vähest arvutit koormamist ja tihedaid uuendusi.


0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!