Otsib...
laupäev, 18. jaanuar 2014
laupäev, jaanuar 18, 2014

Tasuta pilveruum 50Gb kuni 100GB

Soovid oma failidest teha tagavarakoopia ning oleks mõnus nendele ligi pääseda nii arvutist, kui mobiiltelefonist? Siis kindel valik on sinu jaoks kasutada pilveteenust. Kui sul on kõrged nõudmised ja ei näe probleemi välja käia mugavuse eest raha siis uuri järgmisi teenuseid: SkydriveGoogle driveDropbox. Nende puhul saad 5-20GB tasuta ruumi ja kui soovid juurde siis on vaja selle eest maksta.

Mina toksin teile võimaluse hoida oma faile alates 50GB pilveruumis ja seda tasuta. Vaadake allpool olevat nimekirja.
1. MEGA 50GB
Ja siin ta ongi 50GB tasuta pilveruumi. Lehekülg on üsna minimaalne ja lihtne. Mõistlik asi on prügikast, kuhu liiguvad esmalt kõik kustutatud failid, et neid oleks võimalik soovi korral taastada. Kuid nagu ikka on tasuta asjadel ka mõned miinused. Esiteks veebileht ei ole just kõige kiirem, siis puudub sünkroonimise/üleslaadimise programm. tänu sellele peab kõik laadimised tegema veebibrauseri kaudu mis on ülimalt aeglane ja piinarikas. Ainuke lohutus on androidi ja ios tugi ning firefox ja chrome rakendused. Etteruttavalt pean mainima et Chrome rakendust ei saanudki käima :(.

2. Mediafire 50GB (alustades 10GB)
Selle pakkumise puhul pead tegema natukene tööd enne, kui saavutad 50GB tasuta ruumi. Algselt saad 10GB ja siis edasi on võimalus seda suurendada. Täpne nimekiri tegevustest on tootud allpool.
1. Ühenda konto Facebook´ga: 1GB
2. Ühenda konto Twitter´ga: 1GB
3. Postita Facebook´i: 1GB
4. Postita Twitter´sse: 1GB
5. Installeeri telefoni app: 2GB
6. Installi arvuti programm: 2GB
7. Soovita sõpradele teenust: 1GB (32GB kokku)

Pärast kõiki neid tegvusi oledki kokku saanud 50GB.



3. Shared 100GB
100GB ruumi lihtsalt niisama ilma mingite viguriteta. Üleslaadimine on hea kiirusega ja igat faili on eraldi võimalik jagada oma sõpradega/tuttavatega erinevate suhtluskeskondade või e-maili kaudu. Negatiivne on see et ei ole nutitelefonidele appe ega ka arvutile sünkroonimise programmi. Positiivseks võib pidada, et konto saab teha läbi Facebooki või Twitteri.


4. Surdoc 100GB
 Jällegi 100Gb ruumi. Konto saab teha läbi Facebooki, Outlooki, Google või Yahoo konto. On olemas arvutile mõeldud upload ja   sünkroonimise programm. Dokumente on võimalik konvertida PDF formaati, mis on mõistlik lahendus. Ja kui 100Gb jääb väheks siis allpool on mõned võimalused lisaruumi teenimiseks.
  • Kutsu sõbersurfdock : 10GB üheks aastaks ühe sõbra liitumisel
  • Jaga lehekülje infot Facebook, Google+ või Twitteri keskkonnas: 10GB
  • Lisa meeldivaks Facebooki, Twitteri või Google+: 10GB
  • Jaga oma faile: 1GB jagamise kohta 

0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!