Otsib...
esmaspäev, 14. september 2015
esmaspäev, september 14, 2015

Windows 10: Microsofti võit!

Põhimõtteliselt võin Windows 10 operatsioonisüsteemi pidada Microsofti võidukarikaks. Hetkeseisuga on üle 14 miljoni kasutaja ja ilmselt on hetkel see number juba miljonitega ületatud.

Mõningane statistika on toodud välja adduplex poolt, kus on näha, et juba hetkel on 39% nüüdisaegsete arvutite operatsioonisüsteemiks windows 10. See ei anna küll veel täit selgust, kui hästi läheb uuel operatsioonisüsteemil, kuid annab aimu kui edukas on Microsoft olnud.


Põhiliseks muutuseks Microsofti puhul on räägitud tasuta uue versiooni jagamisest ja mis on veelgi enam kõneainet pakkunud on nende jõuline taktika kasutajate suhtes, kes kasutavad vana operatsioonisüsteemi. Ilmselt ollakse oma vigadest õppinud ja seekord ei jäeta midagi juhuse hooleks.

Kuna ise olen enam, kui pool aastat kasutanud Windows 10 operatsioonisüsteemi ja katsetanud erinevaid versioone, siis üldjoontes võib kõigega üsnagi rahule jääda. Miinuseks võib pidada rakenduste kiirust, mis võib muidugi olla ka minu arvuti aegluse probleem, kuid siiski. Kahjuks ei saa nii heldetes toonides juttu lõpetada, kuna viimasel nädalal on hakanud kummitama arvutit kummaline viga, kus arvuti käivitades esimesel korral jookseb windows kokku ja soovib välja logimist ning siis jälle sisse logimist. Pärast seda on kõik probleemid kadunud. Otsides internetiavarustest vastuseid probleemidele leidsin, et see  viga on esinenud juba kuid, kuid ikkagi pole veel lahendust leitud. Kuidagi kummaline kas pole?

0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!