Otsib...
neljapäev, 27. veebruar 2014
neljapäev, veebruar 27, 2014

Alternatiivsed Androidi poed

Android market koos Apple store´ga on maailmas kõige kuulsama rakenduste keskkonnad. Samas on saadaval Androidi market´le ka palju alternatiive, milles mõned tooksin teieni.

Minu vaieldamatu lemmik on hetkel Getapk market, kus on saadaval väga palju erinevaid rakendusi. Rakendusi on võimalik otsida kategooriate järgi või siis vaadata mis on populaarsed või just uuendatud. Rakenduste uuenduste info on saadaval ka arvutis leheküljel Getapk.co
Lisaks pean hoiatama, et siin rakenduses on saadaval ka häkitud programmid (ehk siis tasulised programmid on saada tasuta). Nende allalaadimine ja kasutamine on omal vastutusel ja tegemist on piraatlusega.
Nendel kellel siiski huvi kõige vastu siis rakenduse saab alla laadida siit: http://getapk.co/getapp.php

Getapk market

Teiseks huvitavaks rakenduste poeks on Blackmart Alpha. Põhimõtteliselt on tegemist siin kõikide samade võimalustega. Lisaks on veel võimalus laadida ülesse rakendusi mis asuvad sinu telefonis ja marketis puuduvad või on vanemad versioonid. Sellise tegevusega aitad ka teistel kasutajatel kätte saada uusimad rakendused ja suurendad nende arvu kogu poes.
Jällegi pean hoiatama hoiatama, et siin rakenduses on saadaval ka häkitud programmid (ehk siis tasulised programmid on saada tasuta). Nende allalaadimine ja kasutamine on omal vastutusel ja tegemist on piraatlusega.
Nendel kellel siiski huvi kõige vastu siis rakenduse saab alla laadida siit: https://www.facebook.com/BlackMart
Blackmart  Alpha
Lisaks nendele kahele alternatiivile on olemas veel palju palju teisi. Populaarsemad 10 avaldan oma järgmises postituses.



0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!