Otsib...
esmaspäev, 17. veebruar 2014
esmaspäev, veebruar 17, 2014

Tasuta FPS mäng Combat Arms

Seekord midagi ka mängusõpradele kellel huvi aega viita mõnusa tulistamise saatel. Üks väga populaarne ja tasuta mäng on Combat Arms. Tegemist on väga erinevate võimalustega FPS (First Person Shooter) stiilis mänguga.

Suureks plussiks saab pidada suhteliselt madalaid nõudeid arvutile mistõttu on ka mängijaskond üsnagi laialdane. Allpool olevast tabelis saate ise veenduda kas teie arvuti on mängimiseks sobilik.

Minimaalsed nõuded:                                                    

  • CPU: Pentium 3 1GHz või uuem                                     
  • RAM: 256MB
  • GPU: GeForce 2 MX
  • OS: Windows 2000 või uuem
  • HDD: 2GB
Nagu näha võite saab selle mängu tänapäeval iga masinaga tööle. See aga selleks räägime natukene mängust endast ka. Kõigepealt tuleb kodulehelt leida allalaadimise programm, mille leiab siit! Olenevat interneti kiirusest võib aega minna kuni tund või enam. Vahepeal oodates on mõistlik teha omale ära Nexon konto, et mängu installeerimise lõppedes kohe asja kallale asuda.

Mängus on päris palju erinevaid kaarte (hetkel 15), servereid, relvi, mängu režiime (seitse erinevat) jne. Relvi on võimalik ise ümber teha, osta tegelasele kaitseks kiivreid, kuuliveste ja kõike muud. Siinkohal pean ära mainima, et on olemas ka Nexon raha mille eest on võimalik osta omale paremat lisavarustust nagu tasuta mängudes ikka, kuid siiski ei riku see ära kogu mängulõbu.


Iga mänguga on võimalik saada raha, mille eest saad osta lisavarustust ja punkte tõusmaks kõrgemale auastmele mis lukustab lahti veelgi paremad relvad.

Lõpetuseks lisaksin ka ühe video, kus on näha kuidas mäng siis välja näeb. Head vaatamist.



0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!