Otsib...
kolmapäev, 26. veebruar 2014
kolmapäev, veebruar 26, 2014

Nokia Androidi telefonid: X, X+ ja XL

Nonii esimesed muudatused siis Nokia leerist tulemas. Sellel aastal paisatakse turule vähemalt kolm erinevat Nokia odavama seeria mudelit kus kasutatakse Androidi operatsioonisüsteemi. Tegemist saab olema X tooteperega.
Nokia X tootepere telefonid
Nokia sõnul soovitakse tuua inimesteni, kes eelistavad Androidi operatsioonisüsteemi sellised Microsofti teenused nagu Skype, OneDrive, Bing ja Outlook. Samas nendes telefonidel pole Android see mida olete harjunud nägema. Nokia on sealt eemaldanud Google teenused, seega kõik rakendused tuleb alla laadida WP Store´st. Muidugi on võimalus laadida alla Androidi rakendusi ka otse internetist ja need oma telefoni installeerida. 
Kõikide telefonide sisemusest võime leida kahetuumalise 1GHz protsessori koos 4GB sisemäluga. Toetatud on ka microSD kaart kuni 32GB. X ja X+ puhul on kasutada 4 tolline ekraan resolutsiooniga 480x800 ja XL puhul on ekraani suuruseks 5 tolli. Kui esimesel neist on muutmälu vaid 512MB on see X+ ja XL puhul juba 768MB. Väiksema ekraaniga mudelitel leiame 3MP kaamera ja suuremal 5MP.
Kogu asja tuumani jõuame aga alles nüüd kui vaatame nende telefonide hindu. Nokia X eeldatav hind oleks 89EUR, X+ 99EUR ja XL 109EUR-t. Need telefonid on peamiselt suunatud n.ö. kasvavatele turgudele (India, Hiina jne.). 
Allpool väike promovideo ka Nokia enda poolt.
Allikas: Kahvel

0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!