Otsib...
neljapäev, 20. veebruar 2014
neljapäev, veebruar 20, 2014

Asjalikud Androidi rakendused vol1

Alustaksin siis seeriat Androidi rakendustest, mida soovitaks järgi proovida. Iga kord toon kiire ülevaate kolmest rakendusest mida on võimalik Androidi poest tasuta alla laadida.

1. Esimeseks väljavalituks osutus Zedge, mille abil on võimalik oma telefoni meelepärasemaks muuta.

Zedge võimaldab alla laadida taustapilte, mänge ja helinaid. Rakendus läbi hiljaaegu uuenduskuuri, mis tõi endaga kaasa lihtsama menüüde ülesehituse ja parema kiiruse. Enesele meeldiva tasutapildi või helina otsimine on tehtud mugavaks tänu järgmistele kiirvalikutele: kategooriad, viimati lisatud, populaarsed ja esiletõstetud.

Väga tervitatav on see, et taustapildi ja helina saab kasutusele võtta vajutades rakenduses nuppu "Set". Ainuke miinus on taustapiltide puhul, et lukustusekraanile peab taustapildi androidi seadetest ise määrama.


Laadi Zedge alla









2. Midagi tervislike eluviiside pooldajatele. Noom Walk on ülimalt lihtne ja täpne sammulugeja. Võimalik jagada oma päevast tulemust sõpradega, lisada sõpru ja jälgida millised on nede tulemused. Statistika on olemas ka päevade, nädala, kuu ja kogu kasutusaja lõikes. Rakenduse suureks plussiks on lihtsus ja vähene aku kasutus. Senise kasutamise juures ei ole ise näinud suuremat kasutust kui 3%.

Laadi Noom Walk alla

3. Lõpetuseks midagi ka spordisõpradele. SofaScore on oleamas nii arvutis kui telefonis. Ise kasutan seda väga tihti ja võib tõdeda et pettuma ei ole seni veel pidanud. Nagu allpool olevalt pildilt näha võib on rakenduses esindatud praktiliselt kõik populaarsemad spordialad. Iga matsi kohta on olemas detailne statistika koos kiirteadetega. Viimaste uuendustega lisandus ka oluliste hetkede videode vaatamise võimalus.


Rakenduses on võimalik määrata tulevikus asetsevad mängud mida soovite jälgida. Lisaks on olemas ka statistika ajaloo kohta, hetkeseisud erinevates liigades ja palju muud. Ühesõnaga igati väärt rakendus ja mis veelgi parem see on täiesti tasuta. Alla saad rakenduse laadida Siit.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

 
Back to top!